Liiketoimintajohtajan koulutusohjelma

Esittely

Data on monen organisaation keskeinen omaisuus, jonka käyttämisestä ja hyödyntämisestä ylin johto vastaa. Data hyödyntäminen vaatii johtamista, niin kuin mikä tahansa liiketoiminnan kehittäminen.  

Ilman aktiivista ja osaavaa liiketoimintajohtamista datan hyödyntäminen jää usein ”IT-projektiksi” , joka vie vain rahaa ja aikaa tavoiteltujen liiketoimintahyötyjen sijasta.  

Data ei ole IT-asia. Vaikka dataan liittyy runsaasti ja haastavaakin tietotekniikkaa, sitä voi ja pitää pystyä käsittelemään liiketoimintanäkökulmasta ja liiketoimintakielellä. Tämä onnistuu, kun  liiketoimintajohto pitää kokonaisuuden kehittämisen ohjat käsissään ja kehittämistä ohjaa organisaation strategia. 

Data Business Schoolin liiketoimintajohtajan koulutusohjelmassa opit johtamaan organisaatiosi tietopääomaa ja rakentamaan organisaatiollesi toimintatapojen ja osaamisen kautta kulttuurin, jolla data muutetaan menestyväksi liiketoiminnaksi.  

Koulutusohjelman aikana päivitetään oman organisaation strategia sellaiseksi, jossa datan avulla mahdollistetaan strategisten tavoitteiden toteutuminen.  

Koulutuksen kesto ja alkaminen:
Koulutuspäiviä on yhteensä 6 ja puoli päivää ja ne jaksotetaan osallistujien toiveiden mukaan joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.  Ohjelma toteutuu aina, kun osallistujia on yhteensä riittävästi eri organisaatioista.

Sertifiointikoe:

Koulutusohjelman lopussa oppien sisäistäminen varmennetaan sertifikaattikokeella. Sertifikaatti on selkeä osoitus osaamisesta henkilölle itselleen, työnantajille ja asiakkaille.

Hinnoittelu:
4750€ + alv  / henkilö.
Kysy tarjous enemmästä henkilömäärästä!

+ Lue koko esittely

Koulutusohjelman sisältö:

Läpiluotaava alkukurssi, joka kattaa:

  • Helikopteriperspektiivistä kokonaisuuden.
  • Liiketoimintayhteistyö
  • Tiedon Laatu
  • Roolitukset
  • Kertaus ja Best Practices.
  • Harjoituksia, joista selviämisen pohjalta arvioidaan osallistujien käytännön osaamista.
  • Sertifiointi.

Kouluttajat:

JARI YLINEN

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy. Jari  Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää.

Hänen erityisaluettaan ovat organisaation IT-arkkitehtuuri ja tietovarastoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa.

Lue lisää

MIRJAMARIA PETÄJÄNIEMI

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

KTM Mirjamaria Petäjäniemi on hankkinut tukevan kokemuksen tietovarastoinnista kehittäessään raportointia suurille ja pienemmille markkinointi-, energia-, pankki-, kiinteistö- ja logistiikka-alan yrityksille.

Lue lisää

VELI-MATTI ANTTILA

BEng (Bachelor of engineering in telecommunication)

Veli-Matti Anttila on kerännyt reilun 20 vuoden ajan laajan ja monipuolisen kokemuksen ja osaamisen projektien ja hankkeiden tehokkaasta hallinnasta ja toteuttamisesta.

Teollisuuden projektien, jatkuvan parantamisen sekä yrittäjyyden tuomien oppien soveltaminen dataprojekteihin sekä menetelmien kehitys on ollut Veli-Matin kiinnostuksen kohteena viime vuosien ajan.

Lue lisää

ROOPE RANTANEN

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

Roope Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

Lue lisää

SUSO KOLESNIK

Strategiakonsultti Ari Hovilla

Suso Kolesnikilla on pitkäaikainen kokemus SOK:n johtoryhmän viestintä- ja vastuullisuusjohtajana strategiatyöstä sekä johtotehtävistä mm. IBM:ssä ja Teklassa. Suso on vastuullisen liiketoiminnan johtamisen asiantuntija, coach ja mentori, joka saa niin strategiaprosessit lentoon kuin ihmiset löytämään parhaan potentiaalinsa. Suso tietää miksi ”viestintä epäonnistuu aina, paitsi sattumalta” ja osaa huolehtia, että tämä motto ei meidän asiakashankkeissamme pidä paikkaansa.

Lue lisää

Liiketoimintajohtajan koulutusohjelma

Kieli:
Suomi
Kesto:
6.5 päivää
Aloituspäivämäärät:
  • 01.08.2024
  • 06.01.2025
Hinnoittelu: 4750€+alv / hlö
Ilmoittaudu mukaan

Ottakaa yhteyttä:

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Tiedolla johtaminen

Practical steps for developing Data Strategy and Governance

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Tiedon strateginen johtaminen

Lue lisää
Datan hallinta

Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset

Lue lisää
+