Autamme sinua ja yritystäsi tulemaan datavetoiseksi.

Ari Hovi (Hovi Competence Development Oy) on datatyön edelläkävijä ja vaikutusvaltainen, vain dataan keskittyvä asiantuntija- ja koulutusorganisaatio. Missiomme on saada nostettua asiakkaidemme dataosaamisen kyvykkyyttä ja datavetoisen liiketoiminnan edellytyksiä.

Koulutuksistamme opit alan uusinta ja toimivinta osaamista.

Olemme yksi Suomen keskeisiä data-alan kouluttajia.

Tuomme jatkuvasti Suomeen kansainvälisiä alan huippukouluttajia kouluttamaan asiakkaillemme alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta (esim. Data Vault 2.0 ja DataOps). Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta.

Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatiosta

Lue lisää koulutuksistamme tästä.


Konsultoimme vaativissa hankkeissa ja lisäämme asiakkaan henkilöstön osaamista.

Konsultointipuolella olemme erikoistuneet korkean profiilin toimeksiantoihin sekä konsernitason ratkaisuihin. Pystymme niin ikään toteuttamaan laajat transformaatiohankkeet tekoälyyn  ja datan hyödyntämiseen sekä henkilöstön osaamiseen liittyen.

Kansainvälisten kouluttajien verkostomme johdosta hyödynnämme osana konsultointia alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta (esim. Data Vault 2.0 ja DataOps). Monista muista alaa konsultoivista yrityksistä meidät erottaa riippumattomuutemme teknologioista ja  niiden toimittajista sekä halumme lisätä jatkuvasti asiakkaamme oman henkilöstön osaamista – jotta myös organisaation omatoiminen kehittyminen on mahdollista.

Olemme konsultoineet lähes kaikkia Suomen Top 30 yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita.

Lue lisää konsultoinnistamme tästä.

 

Helpotamme nuorten tulevaisuuden data-alan osaajien rekrytointia.

Alalla on huutava pula nuorista data-alan osaajista. Tästä johtuen olemme kehittäneet yhteistyössä Clevryn kanssa henkiöstövuokraukseen perustuvan ohjelman, jossa halukkaille yrityksille löytyneille nuorille koulutetaan data-alan perustaidot ja -ymmärrys. Ohjelman kysyntä kasvaa kovaa vauhtia.

Lue lisää ohjelmasta tästä.

 

Liity kumppaniverkostoomme.

Jos olet kiinnostunut liittymään kumppaniverkostoomme, niin katso lisätietoa täältä.