Yritys

Asiakkaamme ottavat meihin tavallisesti yhteyttä tilanteissa, joissa dataa on eri paikoissa ja ne pitäisi integroida yhteen esim. raporteille tai tarkempaa analysointia varten. Jos to-do -listallasi on  tietovaraston rakentaminen, Business Intelligence -projekti, Ennakoiva Analytiikka, Data Science, Big Data tai vaikkapa tekoälyratkaisujen hyödyntäminen, me autamme sinua onnistumaan projektissasi ja pääsemään tavoitteeseesi!

Ari Hovi Oy on toimittaja- ja tuoteriippumaton koulutus- ja konsulttiyhtiö. Olemme ’platform’, joka yhdistää parhaat asiantuntijat parhaiden asiakkaiden kanssa. Asiantuntijamme ovat alansa huippuja, usein alan teoksia julkaisevia mielipidevaikuttajia. Tuomme niin ikään vuosittain lukuisia maailman huippu It-osaajia ja puhujia tilaisuuksiimme sekä konsultoimaan asiakkaitamme.

Missionamme on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja hyväksikäyttämään dataa paremmin ja tehokkaammin. Mikäli emme itse tiedä ratkaisua pulmaasi, löydämme 90 % varmuudella osaajan, joka voi auttaa. Juuri puolueettomuus ja riippumattomuus teknologioista tai toimintatavoista tekee meistä ainutlaatuisen toimijan Suomessa.

Konsultointiratkaisumme perustuvat ns. opettavaan konsultointiin, eli emme ainoastaan toteuta vaan opetamme asiakasta siinä samalla.

Esimerkkejä toimeksiannoista 2017:

  • Iso yritys fuusioituu toiseen, autamme IT-järjestelmien hankinnan suunnittelussa hyödyntänen HDF:ää (Hovi Data Framework)
  • ERP-hankinnan avustus
  • Johdon konsultointia data-asioissa
  • Datakartoitus hankkeita
  • Datamallinnusta suurille organisaatioille
  • Data Vault -projekti HUS:sille ja toisille asiakkaille
  • Lukuisia DW-auditointeja
  • Koneoppimisen koulutuksia, esim suurelle kansainväliselle konsulttitalolle
  • Tekoälyn perusteet koulutus yhdelle Suomen suurimmista yrityksistä. Osallistujina noin 50 keskijohdon edustajaa
  • Deep Learning (AI) koulutus eräälle Suomen suurimmista yrityksistä

 

Ari Hovi Oy on konsulttien konsultti

Olemme konsultoineet lähes kaikkia Suomen Top 30 yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita. Koulutuksemme ovat erittäin suosittuja isojen yritysten lisäksi suurten sekä keskisuurten konsulttiyritysten parissa. Siksi meitä joskus tituleerataan konsulttien konsultiksi!

Autamme asiakkaita esimerkiksi seuraavissa teemoissa: Tietovarastointi, Business Intelligence, Tietojen mallintaminen, Arkkitehtuurit ja Big Data ja Analytiikka.

Koulutuksiimme on osallistunut yli tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatiosta.  Järjestämme 20-30 avointa koulutustilaisuutta vuosittain sekä lukuisia yrityskohtaisia koulutuksia ja tietoiskuja. Osa kouluttajistamme on kansainvälisiä huippunimiä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Liity kumppaniverkostoomme

Jos olet kiinnostunut liittymään kumppaniverkostoomme, niin katso lisätietoa täältä.

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.