Ari Hovi on tietotyön uudistaja ja suunnannäyttäjä

 

Haetko organisaatiollesi kilpailuetua datasta? Tarvitsetko kumppanin, joka tukee sinua datatyön kaikissa vaiheissa datastrategioista ja auditoinneista osaamisen kehittämiseen sekä datatuotteiden toteutukseen.

Ari Hovi on täyden palvelun konsultti- ja koulutustalo, jolla on vuosikymmenten kokemus alan parhaista käytännöistä ja liiketoimintalähtöinen ote datatyöhön.

 Olivatpa haasteesi tiedolla johtamisen, tietotuotannon tai  tietokulttuurin kehittämisessä, tiimimme pystyy tarjoamaan sinulle tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

 Vahvan teknologiaosaamisen lisäksi keskitymme johtamisen ja ihmisten merkitykseen datavetoisen liiketoiminnan rakentamisessa.

Kun haluat datalla tuloksia, ota yhteyttä meihin. 

 

 

 

Koulutuksistamme opit alan uusinta ja toimivinta osaamista

Olemme yksi Suomen keskeisiä data-alan kouluttajia.

Tuomme jatkuvasti Suomeen kansainvälisiä alan huippukouluttajia kouluttamaan asiakkaillemme alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta (esim. Data Vault 2.0 ja DataOps). Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta.

Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatiosta

Lue lisää koulutuksistamme tästä.

 

Konsultoimme vaativissa hankkeissa ja lisäämme asiakkaan henkilöstön osaamista

Konsultointipuolella olemme erikoistuneet korkean profiilin toimeksiantoihin sekä konsernitason ratkaisuihin. Pystymme niin ikään toteuttamaan laajat transformaatiohankkeet tekoälyyn  ja datan hyödyntämiseen sekä henkilöstön osaamiseen liittyen.

Kansainvälisten kouluttajien verkostomme johdosta hyödynnämme osana konsultointia alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta (esim. Data Vault 2.0 ja DataOps). Monista muista alaa konsultoivista yrityksistä meidät erottaa riippumattomuutemme teknologioista ja  niiden toimittajista sekä halumme lisätä jatkuvasti asiakkaamme oman henkilöstön osaamista – jotta myös organisaation omatoiminen kehittyminen on mahdollista.

Olemme konsultoineet lähes kaikkia Suomen Top 30 yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita.

Lue lisää konsultoinnistamme tästä.