22.08.2023

Data Business School by Hovi käynnistyy

Syksy innostaa opintielle. Meille Ari Hovissa tämä syksy on erityinen: pääsemme vihdoin käynnistämään Data Business Schoolin, jota olemme suunnitelleet pitkään.

Koulumme nimi kertoo, että se yhdistää datan ja liiketoiminnan sekä tarjoaa koulutusta laajasti tietotyön eri ammattiryhmille devaajista liiketoiminnan kehittäjiin ja johtajiin.

Data Business Schoolin perustamisen taustalla ovat havaintomme ja kokemuksemme vuosikymmenten ajalta. Liian monet datahankkeet jäävät edelleen tuloksiltaan laihoiksi: tuotokset syntyvät liian hitaasti ja kalliisti, eivätkä vastaa liiketoiminnan dynaamisia tietotarpeita.

Uskomme, että avain onnistumiseen ja parempiin tuloksiin on osaamisen kehittäminen, niin että tietotyön eri ammattiryhmillä – niin devaajilla kuin liiketoimintaosaajilla, johtajilla ja projektipäälliköillä – on riittävä osaaminen hoitaa oma roolinsa sekä toimia osana kokonaiskehittämistä ja tietotyön prosesseja.

Saman ovat huomanneet asiakkaamme, jotka ovat datan strategisen merkityksen kasvaessa tunnistaneet laajoja tietotyön eri ammattiryhmien koulutustarpeita. Harvalla organisaatiolla on kuitenkaan mahdollisuutta tai halua rakentaa omaa ”tietotyön osaamiskehittämöään”.

Nyt käynnistyvä koulumme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden omaan osaamiskehittämöön pitkäjänteisenä kumppanuutena kanssamme.

Data Business School by Hovi tarjoaa tällä hetkellä ohjelmia seuraaville ammattiryhmille:

Kukin koulutusohjelma päättyy Hovin sertifiointiin, joka on takuu siitä, että koulutusohjelman suorittaneella henkilöllä on riittävät taidot tietotyön tuottavaan tekemiseen ja kehittämiseen omalla ammattialueellaan.

Koulutusohjelmamme ovat syntyneet käytännön kokemuksista, kun olemme toteuttaneet haastavia datavetoisen liiketoiminnan kehittämishankkeita asiakkaidemme kanssa. Olemme onnistuneet tunnistamaan eri tietotyön ammattiryhmien osaamiseen liittyviä tarpeita, puutteita, haasteita ja mahdollisuuksia, joihin koulutusohjelmamme perustuvat.

Käytännön oppien lisäksi ohjelmissamme ovat mukana ja taustalla data-alan yleiset viitekehykset ja parhaat käytännöt.

Data Business Schoolin ohjelmat voidaan toteuttaa organisaatiokohtaisesti ja räätälöidä ne juuri asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin sopivaksi.

Tervetuloa kursseillemme ja uusiin koulutusohjelmiimme sekä keskustelemaan oman organisaationne kehittämiskumppanuudesta!

Menestyksekästä syksyä toivottaen

Jari Ylinen

Toimitusjohtaja

Hovi Competence Development Oy (Ari Hovi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datanhallinnan strategiset vaihtoehdot

Lue lisää

Ari Hovi vahvistaa ja laajentaa palveluaan Data Lakehouse -ratkaisujen toimittajana

Lue lisää

Lähestymistapoja dataosaamisen kehittämiseen

Lue lisää