Ari Hovin SQL-koulutukset

Data-ala ja siihen liittyvä osaaminen on niin haluttua, ettei osaajia riitä tarpeeksi tyydyttämään kysyntää. Sinulle on nyt mahdollisuus päästä mukaan aallon harjalle ja oppia lisää.

SQL on data-ammattilaisen perustyökalu tiedonlouhintaan. Se on myös ensimmäinen askel Data Sciencen maailmaan: SQL on tässä työtehtävässä kaikista olennaisin taito.

Ari Hovi on vuosia kehittänyt tämän kurssin harjoitusmetodia ja harjoitustehtävät sellaisiksi, että kurssilla opit varmasti.

Katso viereisestä videosta miten SQL-koulutuksesta on tullut niin toimiva ja mitä hyötyä SQL:n  osaamisesta on.

Kursseja saa myös yrityskohtaisena.
Saatte koulutuksen teille sopivana ajankohtana, hinta on edullisempi ja toteutus voi olla etänä tai livenä. Myös englannin kielinen toteutus onnistuu.

Kysy lisää yrityskohtaisista toteutuksista ja ryhmäalennuksista:
Petri Hakkarainen, 040-7690674
petri.hakkarainen(at)arihovi.com

Ketterä kehitys

SQL perusteet

Kurssi arvostelu
4.7/5
58 Arvostelijaa

Tämä koulutus on vuodesta toiseen yksi suosituimpia kurssejamme ja sitä…

Lue lisää
Ketterä kehitys / Edistynyt

SQL Advanced – syventävät päivät

Kurssi arvostelu
4.71/5

Kurssi on saatavana myös yrityskohtaisena ja englanniksi. Älä tyydy ”SELECT…

Lue lisää

SQL:n osaaminen tuo nopeutta ja ketteryyttä

Tutki itse järjestelmänne tietokantaa!

Kaikkia kyselyjä ei tarvitse tilata toimittajalta – opi tekemään itse ja saat tulokset nopeasti.

SQL ei ole vaikeaa.

Katso oheisesta videosta Arin näyttämänä miten helppoa ja tehokasta SQL:n käyttäminen on.

 

SQL-kursseilta saat itsellesi myös Ari Hovin suositun SQL-Oppaan painettuna kirjana

Oppaasta tehtiin juuri 14. painos, jossa päivitettiin sisältöä ja grafiikkaa.

Sisältö:
SQL-kieli alkaen alkeista ja päätyen hyvinkin ilmaisuvoimaisiin ja monimutkaisiin käskyrakenteisiin. Perustuu runsaisiin esimerkkikäskyihin, jotka on testattu seuraavilla tuotteilla: Oracle, SQL Server, MySQL, DB2 ja Access. Myös näiden tuotteiden SQL-erityispiirteitä käydään läpi. Mukana on myös asiaa SQL:n ohjelmointikielikäytöstä ja suorituskyvystä (optimoijat, selitteen tutkiminen, virittäminen).

Käytämme kirjaa opetusmateriaalina sekä yleisillä että yrityskohtaisilla SQL-kursseilla. Monilla kirja on jäänyt työpöydälle käytännön oppaaksi kurssin jälkeenkin, sillä siitä löytyy aina apua mahdollisiin tuleviin SQL haasteisiin.

Lataa tästä muutaman sivun otos uudistuneesta oppaasta: Sample_SQL_opas


Lukijakommentteja:

”Paras tähän saakka lukemani teos!
Kirjan kirjoittamisessa on onnistuttu käyttämään sitä kuuluisaa ”maalaisjärkeä”.
Sopii hyvin lähes vasta-alkajsta tehokäyttäjiin.
Erinomaisia vinkkejä vaikeisiin kyselyihin ja kyselyiden suorituskykynäkökohtien huomioonottamista.
Ellei tämän luettuaan kykene tekemään SQL-kyselyitä, pitää katsoa peiliin.
Enemmän tietoa hakeville suosittelen erittäin lämpimästi Hovi, Huotari, Lähdemäki tekemää teosta ”Tietokantojen suunnitelu ja indeksointi”.
Suosittelen kaikille SQL:stä kiinnostuneille!”
Ohjelmistosuunnittelija Jouni Seppälä

 

Lisätietoja koulutuksesta

SQL-koulutuksissamme on runsaasti käytännön harjoituksia työasemalla. Esimerkkejä, käytännön kokemukseen perustuvia vinkkejä.

Kurssi ei edellytä aiempaa tietokanta- tai ohjelmointikokemusta. Kurssi toimii myös hyvänä johdantona relaatiotietokantoihin.

Opiskelija voi valita harjoitusympäristöksi omalla koneellaan (selaimen kautta) jonkin seuraavista: SQL Server, Oracle tai PostgreSQL.

Koulutuksia järjestetään kysynnän mukaan sekä livenä että etätoteutuksina.

SQL-kursseja saa myös yrityskohtaisena

Saatte koulutuksen teille sopivana ajankohtana, hinta on edullisempi ja toteutus voi olla etänä tai livenä. Myös englannin kielinen toteutus onnistuu.

Kysy myös ryhmäalennuksista avoimille kursseillemme.

Lisätietoja: 
Petri Hakkarainen, 040-7690674
[email protected]

Referenssejä:

Kurssilla lähdettiin liikkeelle niin perusasioista, että ymmärtääkseni muutkin kuin IT-ihmiset pääsivät hyvin oppeihin kiinni. Harjoitustehtävät olivat käytännönläheisiä ja lisäesimerkkejä käytiin läpi kurssilaisten pyyntöjen ja tarpeiden mukaan. Harjoittelimme myös erilaisia tapoja tehdä samoja kyselyitä hyötyineen ja haittoineen. Koin kurssin hyödylliseksi pohjaksi josta SQL-osaamista on helppo syventää.
Melina Lindholm, System Specialist, Konecranes
Olin jo toista kertaa Ari Hovin kurssilla, koska Ari on mielestäni hyvä ja asiansa osaava kouluttaja. Hänen kursseillaan uskaltaa tehdä tyhmiäkin kysymyksiä. SQL-kurssilla edettiin mielestäni sopivaa tahtia, ja tarkkaan mietittyjä käytännön harjoituksia oli paljon. Näillä opeilla SQL-kyselyt kyllä onnistuvat! Kurssilla oli mukava ilmapiiri ja toimivat järjestelyt. Maltan tuskin odottaa SQL Syventäviä päiviä. Suosittelen Ari Hovin kursseja lämpimästi!
Hilkka Torikka, Tietohallintovastaava, Turun ammattikorkeakoulu
SQL-syventävät päivät tarjoavat SQL:n perusteet hallitsevalle ja jonkin aikaa kieltä käyttäneelle tiiviin kertauksen ja hyviä käytänteitä opettavan kurssin, jonka perusoivalluksiin kuuluu oppiminen tekemällä. Kurssin harjoitukset ovat vaikeustasoiltaan kasvavia kurssin loppua kohti, ja tekevät sen, minkä niiden on tarkoituskin: kasvattavat ruokahalua kokeilla ja varioida opittuja asioita myöhemmin omissa projekteissa.Järjestelmäsuunnittelija
Kimmo Lassila, Helsingin kaupunki, Opetusvirasto
Ari Hovin SQL Syventävät Päivät -kurssi on pidetty yrityksessämme useita kertoja. Arin ammattitaito ja joustavuus on mahdollistanut räätälöidyt SQL Syventävät Päivät -kurssit meidän tarpeisiin omassa ympäristössämme. Osallistujat ovat kiitelleet kurssin olleen yksi hyödyllisimmistä kursseista heidän työurallaan!Osallistujat ovat olleet todella tyytyväisiä kurssin antiin. Minulle tämä näkyy ehkä parhaiten siinä, että meidän pitkän linjan sovelluskehittäjätkin ovat oppineet uutta ja myös kertoneet muille ko. kurssista.
Jani Nissinen, Jaospäällikkö / Section Manager, Tietokarhu Oy