26.07.2016

Kansain­väliset It-vaikuttajat Suomessa

Hei,

Ja hyvää alkavaa syksyä!

Meillä on ilo kertoa uusista kansainvälisten huippukouluttajien koulutustilaisuuksista. Maailman eturivin tietovarastoasiantuntijoihin kuuluva Stephen Brobst tuleee Suomeen lokakuussa kertomaan ajankohtaiset näkemyksensä Data Science ja Visualization -alueilla. Hän on Teradatan CTO ja sijoittui juuri 4 sijalle tärkeimpien CTO:den listalla Yhdysvalloissa. Aiheena on Data Science, Big Data Analytics and Advanced practices in Data Visualization

Myös William McKnight  tulee Suomeen ensimmäistä kertaa. Hän on kirjoittanut satoja artikkeleja ja esiintynyt lukematto­missa  tilaisuuksissa Key Note-puhujana. Williamin tiimin ratkaisut ovat voittaneet palkintoja ja huomioitu best practice -ratkaisuina ympäri maailmaa. Ketterien menetelmien (SCRUM) soveltaminen nimenomaan informaatioprojekteissa sisältää omat erityispiirteensä, Williamin kurssi on Agile Project Management for Information Projects.

Chris Bradley tulee vetämään ensi kertaa Suomessa Dama Certified Data Management Professional -sertifointiin (CDMP) valmistavan kurssin, jonka jälkeen voi suorittaa sertifioinnin. Chris on DAMA UK:n presidentti ja maailman johtava mielipidevaikuttaja information management -alalla ja lukuisten isojen kansainvälisten yritysten konsultti. Hän sai juuri DAMA Professional Achievement award for exceptional contribution to the International Data Management community (2016) palkinnon.

Jo Suomessa vierailleet Rick van der Lans ja Alec Sharp kouluttavat tällä kertaa uusista aiheista ja menetelmis­tä. Kaikki kursseilla jo käyneet tietävät niiden olevan ainutlaatuisia kokemuksia perustuen kyseisten herrojen laajaan kansainväliseen kokemukseen.

Tutustu kursseihin:

rick

Rick van der Lansin kurssi Incorporating big data, Hadoop, Spark and NoSQL in Data Warehouse  on ”must”-kurssi kaikille niille, jotka haluavat pysyä kehityksen kärjessä tietovarastoinnissa. Rick kertoo parhaat käytännöt ja kokemukset uusien tekno­lo­­gi­oiden hyödyntämisistä oikeissa liiketoimintaympäristöissä. Hän kertoo myös huonot kokemukset, eli luvassa ei ole suinkaan pelkkää hypetystä. Rickin kurssit myydään yleensä loppuun nopeasti, joten kannattaa varata paikkasi ajoissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

 

 

stephenData Science on avain liiketoiminnal­liseen me­nes­tyk­seen ”data-talou­des­sa”. Teradatan CTO Stephen Brobst opettaa sinulle kurssillaan Data Science, Big Data Analytics and Advanced practices in Data Visualization mitä se tarkoittaa käytännössä. Stephenin mukaan teknologia on itse asiassa se helpoin osuus. Hän kertoo kurssillaan, miten luoda Data Sciencen hyödyntämiseen oikea viitekehys ja organisatorinen rakenne. Stephen Brobst on maailman eturivin tietovarastoasiantuntijoita ja valittiin neljänneksi huippu Chief Technology Officers-henkilöistä, edellään vain Amazonin, Teslan ja Intelin CTO:t.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

 

williama2Ketterien (Agile) menetelmien käytöstä on monia etuja: se parantaa yhteistyötä It:n ja loppu­käyttä­ji­en välillä sekä ennen kaikkea, tuo kaivattua kustannustehokkuutta projekteihin. Ketterissä menetelmissä on omat erityipiirteensä kun kyse on informaatioprojekteista, kuten MDM-, BI- ja DW-hankkeet. Willian McKnight tutustuttaa sinut kurssilla Agile Project Management for Information Projects SCRUM menetelmään nimenomaan tiedonhallinnan näkökulmasta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

 

 

 

chris_bradley_squareKansainvälisen tiedonhal­lin­nan organi­saation DAMA:n sertifionti­ko­keet ovat arvokas meriitti ja tärkeä osa tiedon­hallinnan ammattilaisen CV:tä. Nyt ensi kertaa Suomessa DAMAn huippukouluttaja Chris Bradley vetää Certified Data Management Professional eli CDMP –  Exam Preparation kurssin, jonka jälkeen osallistujat voivat ilmoittautua kansainväliseen online suoritettavaan testiin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

 

AlecRiippumatta siitä, onko uusi ohjelmisto hankittu tai itse kehitetty, se vaatii aina liiketoiminta­prosessien muok­kausta ja analysointia. Alec Sharpin kurssi Working With Business Processes opastaa sinut prosessien mallinnuksen saloihin, kuten sen eri vaiheisiin ja mallinnuksen tekniikoihin. Tämä on Alecin monista kursseista kansainvälisesti suosituin.  Kyseiseisten taitojen osaaminen on ohjelmistoprojektien onnistumisen kannalta lähes välttämätöntä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

 

 

Dan LinstedtDan Linstedin vetämä Data Vault 2.0. Bootcamp sertifiointi­koulutus oli viime keväänä loppuun myy­ty. Data Vault on mallinnus­mene­telmänä huikeassa suosiossa ja siksi järjestämme ainoana Suomessa 2017 keväällä jälleen uuden DV 2.0 sertifiointikoulutuksen. Kannattaa varata paikka ajoissa, koska kurssi täyttyy nopeasti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Data Vault – miksi ei?

Lue lisää

Lähestymistapoja dataosaamisen kehittämiseen

Lue lisää

LIIKETOIMINTAJOHTAJAN NÄKEMYS DATASTA: TOIVEITA JA PELKOJA, UHKIA JA MAHDOLLISUUKSIA

Lue lisää