Yritys

Asiakkaamme ottavat meihin tavallisesti yhteyttä tilanteissa, joissa dataa on eri paikoissa ja ne pitäisi integroida yhteen esim. raporteille tai tarkempaa analysointia varten. Jos to-do -listallasi on  tietovaraston rakentaminen, Business Intelligence -projekti, ennustemallin tekeminen tai vaikkapa Big Data ratkaisujen hyödyntäminen, me autamme sinua onnistumaan projektissasi ja pääsemään tavoitteeseesi!

Ari Hovi Oy on vuonna 1990 perustettu, toimittaja- ja tuoteriippumaton koulutus- ja konsulttiyhtiö. Olemme ’platform’, joka yhdistää parhaat asiantuntijat parhaiden asiakkaiden kanssa. Asiantuntijamme ovat alansa huippuja, usein alan teoksia julkaisevia mielipidevaikuttajia. Tuomme niin ikään vuosittain lukuisia maailman huippu It-osaajia ja puhujia tilaisuuksiimme sekä konsultoimaan asiakkaitamme.

Missionamme on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja hyväksikäyttämään dataa paremmin ja tehokkaammin. Mikäli emme itse tiedä ratkaisua pulmaasi, löydämme 90 % varmuudella osaajan, joka voi auttaa. Juuri puolueettomuus ja riippumattomuus teknologioista tai toimintatavoista tekee meistä ainutlaatuisen toimijan Suomessa.

Konsultointiratkaisumme perustuvat ns. opettavaan konsultointiin, eli emme ainoastaan toteuta vaan opetamme asiakasta siinä samalla.

Ari Hovi Oy on konsulttien konsultti

Olemme konsultoineet lähes kaikkia Suomen Top 30 yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita. Koulutuksemme ovat erittäin suosittuja isojen yritysten lisäksi suurten sekä keskisuurten konsulttiyritysten parissa. Siksi meitä joskus tituleerataan konsulttien konsultiksi!

Autamme asiakkaita esimerkiksi seuraavissa teemoissa: Tietovarastointi, Business Intelligence, Tietojen mallintaminen, Arkkitehtuurit ja Big Data ja Analytiikka.

Koulutuksiimme on osallistunut yli tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatiosta.  Järjestämme 20-30 avointa koulutustilaisuutta vuosittain sekä lukuisia yrityskohtaisia koulutuksia ja tietoiskuja. Osa kouluttajistamme on kansainvälisiä huippunimiä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Liity kumppaniverkostoomme

Jos olet kiinnostunut liittymään kumppaniverkostoomme, niin katso lisätietoa täältä.