Koneoppiminen (Machine Learning) ja tekoälyn perusteet

Tekoäly ja Koneoppiminen on nyt täällä, tule oppimaan niitä käytännössä!

Ilmoittaudu nyt 2018 data-alan valmennuksiin!

Data ja sen ymmärtäminen koskettaa nyt jokaista organisaatiota. Me autamme sinua tässä!

  • huhtikuu 25, 2018

DATAVIIKKO, VOL 47.

Tämän viikon Dataviikossa esittelyssä yritys, joka tekee uskomattomia robotteja sekä ladattava opas eri pilvipohjaiseen tietovarastoteknologian valintaa. Ari myös kertoo kolme neuvoa, joita noudattamalla tule datavetoiseksi (data-driven). Enjoy! … Lue lisää

  • huhtikuu 05, 2018

Havaintoja datan hyödyntämisestä

Tulin noin kolme vuotta sitten isäni Ari Hovin yritykseen töihin ja partneriksi. Olemme kasvaneet sittemmin hurjaa vauhtia ja tarkoitus olisi palkata 20 uutta konsulttia ja kehittäjää lähiaikoina.

Tulin data-alan alan ulkopuolelta, eikä minulla ollut kokemusta tietovarastoinnista, BI-työkaluista tai Edistyneestä Analytiikasta. Alkoi armoton opiskelu ja tutustuminen alaan.

Olen tehnyt tässä matkan varrella jotain huomioita, joita käyn ikään kuin ulkopuolisen silmin nyt läpi.

Lue lisää

  • huhtikuu 04, 2018

DATAVIIKKO, VOL 45.

Uusi Dataviikko, Vol 45 ulkona!

Dataviikko on linkkikokoelma artikkeleita, videoita, blogeja datan ja teknologian ihmeellisestä maailmasta. Mikäli olet kiinnostunut digitalisaatioista tai data-alasta (Data Management, BI/DW, Analytiikka, Koneoppiminen, Data Science, Big Data, AI), niin kannattaa tutustua, julkaisemme uuden Dataviikon aina keskiviikkoisin. … Lue lisää

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.