• marraskuu 01, 2017

Dataviikko, Vol 27.

Uusi Dataviikko, Vol 27 ulkona!

Dataviikko on linkkikokoelma artikkeleita, videoita, blogeja datan ihmeellisestä maailmasta. Mikäli olet kiinnostunut data-alasta (Data Management, BI/DW, Analytiikka, Data Science, Big Data, AI), niin kannattaa tutustua, julkaisemme uuden Dataviikon aina keskiviikkoisin. Meille voi aina ehdottaa myös hyviä juttuja, jotka mielestäsi kiinnostaisivat meidän tuhansia lukijoitamme.

Hyviä lukuhetkiä!

 

Tutkimus: Teollisuus on tehnyt vihdoin digiläksynsä – suomalaisyritysten itseluottamus on nyt korkealla

Mihin teknologiaan yritykset nyt investoivat?

Lue lisää tästä.

Sinun tietosi eivät ole sinun – Näin mainostajat keräävät ja hyödyntävät dataasi, kun muutat, ostat kilon pekonia tai haaveilet lomareissusta

Kuluttajadatan hyödyntäminen on arkipäivää – osa pitää sitä yksityisyyden loukkaamisena ja toiset itselle hyödyllisenä paremmin kohdennettuna markkinointina. Joka tapauksessa tämä tulee vielä kehittymään huimasta lähivuosina.

Lue lisä tästä.

What is a Neural Network – Ep. 2 (Deep Learning SIMPLIFIED)

Viimeviikon Dataviikossa oli linkki tämän ensimmäiseen osaan. Deep Learning tulevaisuuden juttu, jonka perustiedot kannattaa omaksua.

Katso lisää tästä.

 

Datatrendit 2018 raportti

Lataa ilmainen Datatrendit 2018 raportti. Siihen on haastateltu Suomen johtavia data-alan vaikuttajia ja he kertovat, missä mennään nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää tästä.

Think you understand automation? Here’s why you’re wrong

Kaikki haluavat automatisoida prosessejaan ja liiketoimintaansa. Mitä se on oikein on? Ymmärretäänkö automatisaatio oikein?

Lue lisää tästä.

Jaa:

Kommentoi:

Haluatko uusimmat uutiset ja kurssitiedot Arihovista?

Tilaa uutiskirje

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.