• syyskuu 13, 2017

Dataviikko, Vol 20.

Uusi Dataviikko, Vol 20 ulkona!

Dataviikko on linkkikokoelma artikkeleita, videoita, blogeja datan ihmeellisestä maailmasta. Mikäli olet kiinnostunut data-alasta (Data Management, BI/DW, Analytiikka, Data Science, Big Data, AI), niin kannattaa tutustua, julkaisemme uuden Dataviikon aina keskiviikkoisin. Meille voi aina ehdottaa myös hyviä juttuja, jotka mielestäsi kiinnostaisivat meidän tuhansia lukijoitamme.

Hyviä lukuhetkiä!

 

Predictive Analytics And Machine Learning AI In The Retail Supply Chain

Erittäin hyvä kirjoitus Bernard Marrilta kehittyneen analytiikan ja koneoppimisen hyödyntämisestä vähittäiskaupan alalla.

Lue lisää tästä

 

Kolme vinkkiä datan hyödyntämiseen liiketoiminnassa

Tässä artikkelissa Ari Hovi kertoo kolme keskeistä tapaa hyödyntää dataa ja analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue lisää tästä

 

Top 30 people in Big Data and Analytics

Ketkä ovat Big Data & Analytiikka -alan suurimmat vaikuttajat? Tässä on hyvä lista heistä sekä muita mielenkiintoista luettavaa alalta.

Lue lisää tästä

 

Employee lifecycle: get deeper insight by aligning analytics initiatives

Tässä hyvä esimerkki analytiikan hyödyntämisestä HR:ssä. Edistynyt Analytiikka tulee mullistamaan myös henkilöstöhallinnon!

Lue lisää tästä

 

CapitalOne invests $5M in Snowflake Computing after trying its new data warehouse for Wall Street

Natiivisti pilvipohjainen DW-tuote Snowflake toteutti ison rahoituskierroksen, yli 100 miljoona dollaria yhteensä tänä vuonna. Snowflake on nyt kaikkien huulilla, Ari Hovi meiltä kirjoittaa aiheesta artikkelin Tivi-lehteen, eli kannattaa pysyä kuulolla.

Lue lisää tästä

Jaa:

Kommentoi:

Haluatko uusimmat uutiset ja kurssitiedot Arihovista?

Tilaa uutiskirje

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.