• joulukuu 08, 2015

DAMA Finland valinnut Data Management Excellence 2015 –ehdokkaansa

DAMA Finland esittää katto-organisaatiolle DAMA Internationalille Data Management Excellence 2015 –tunnustuksen saajaksi Ari Hovia.

Arilla on yli 20 vuoden kokemus informaatiohallinnan alueella, erityisesti tietovarastoinnin ja BI-puolelta, mutta myös tietoarkkitehtuurin sekä tietomallinnuksen osalta.

Arin yhtenä tärkeimmistä tehtävistä on auttaa yrityksiä ymmärtämään tiedon tärkeyden sekä ohjaamaan yrityksiä käyttämään tietoja tehokkaammin ja helpommin päätöksenteossa, teknologia- ja metodologiariippumattomasti.

Hän on arvostettu kouluttaja ja saanut kiitosta käytännön läheisistä koulutustilaisuuksista ja niissä käytetyistä tehokkaista opetusmekanismeista.Tämän lisäksi Ari on kirjoittanut useita kirjoja, liittyen muun muassa tietovarastointiin ja tietoarkkitehtuuriin.

Aria ei ole turhaan kutsuttu konsulttien konsultiksi sillä hän on mittavan uransa aikana konsultoinut miltei kaikkia Suomen TOP30 yrityksiä ja myös keskisuuria konsulttiyrityksiä.

http://www.damafinland.fi/

 

 

Jaa:

Kommentoi:

Haluatko uusimmat uutiset ja kurssitiedot Arihovista?

Tilaa uutiskirje

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.