• syyskuu 06, 2017

Dataviikko, Vol 19.

Uusi Dataviikko, Vol 19 ulkona!

Dataviikko on linkkikokoelma artikkeleita, videoita, blogeja datan ihmeellisestä maailmasta. Mikäli olet kiinnostunut data-alasta (Data Management, BI/DW, Analytiikka, Data Science, Big Data), niin kannattaa tutustua, julkaisemme uuden Dataviikon aina keskiviikkoisin. Meille voi aina ehdottaa myös hyviä juttuja, jotka mielestäsi kiinnostaisivat meidän tuhansia lukijoitamme.

Hyviä lukuhetkiä!

 

15 Amazing Infographics and Other Visual Tutorials

Kiinnostaako sinua IoT, AI, machine learning, data science, deep learning, Hadoop, Python, R, dataviz, statistical theory, big data? Jos olet tekemässä materiaaleja, esityksiä ja tai raportteja kyseisistä aiheista, näistä on hyvä katsoa mallia.

Lue lisää tästä

 

How is Big Data Used in Practice? 10 Use Cases Everyone Must Read

Moni saattaa miettiä, että Big Data on kyllä kiinnostava aihe, mutta koskettaako se minua? Tästä esimerkkejä eri toimialoita. Kursseillamme yleensä painotamme myös konkreettisiin use caseihin

Lue lisää tästä

 

Artificial Intelligence Can Take a Dive in the Absence of Data Quality

Tekoälyn kehitys on ottanut viime vuosia valtavia loikkia eteenpäin – pääasiassa tietokoneiden laskennallisen tehon kasvun myös. AI-ratkaisuissa Datan laatu (Data Quality) on lähtökohta ja edellytys. “The main thing for all AI apps is that you need good data sets to train the machine and make sure computers can predict precisely what the person wants to do”. Hyvä artikkeli!

Lue lisää tästä

 

Data Virtualization by Ari Hovi

Mitä on Data Virtualization? Onko se ratkaisu datan siiloutumisen ongelmiin? Ari Hovi kertoo tutorial-viedeolla lisää aiheesta.

Katso lisää tästä

 

Meltwater acquires Algo, an AI-based news and data tracker

Meltwater, joka toimittaa digitaalisia mediaratkaisuja on ostanut AI ja koneoppimisen ratkaisuja kehittäneen Algon. Koneoppisen ja AI:n yksi mielenkiintoinen osa-alue on natural language prosessing (NLP).

Lue lisää tästä

Jaa:

Kommentoi:

Haluatko uusimmat uutiset ja kurssitiedot Arihovista?

Tilaa uutiskirje

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.