06.09.2017

Dataviikko, Vol 19.

Uusi Dataviikko, Vol 19 ulkona!

Dataviikko on linkkikokoelma artikkeleita, videoita, blogeja datan ihmeellisestä maailmasta. Mikäli olet kiinnostunut data-alasta (Data Management, BI/DW, Analytiikka, Data Science, Big Data), niin kannattaa tutustua, julkaisemme uuden Dataviikon aina keskiviikkoisin. Meille voi aina ehdottaa myös hyviä juttuja, jotka mielestäsi kiinnostaisivat meidän tuhansia lukijoitamme.

Hyviä lukuhetkiä!

 

15 Amazing Infographics and Other Visual Tutorials

Kiinnostaako sinua IoT, AI, machine learning, data science, deep learning, Hadoop, Python, R, dataviz, statistical theory, big data? Jos olet tekemässä materiaaleja, esityksiä ja tai raportteja kyseisistä aiheista, näistä on hyvä katsoa mallia.

Lue lisää tästä

 

How is Big Data Used in Practice? 10 Use Cases Everyone Must Read

Moni saattaa miettiä, että Big Data on kyllä kiinnostava aihe, mutta koskettaako se minua? Tästä esimerkkejä eri toimialoita. Kursseillamme yleensä painotamme myös konkreettisiin use caseihin

Lue lisää tästä

 

Artificial Intelligence Can Take a Dive in the Absence of Data Quality

Tekoälyn kehitys on ottanut viime vuosia valtavia loikkia eteenpäin – pääasiassa tietokoneiden laskennallisen tehon kasvun myös. AI-ratkaisuissa Datan laatu (Data Quality) on lähtökohta ja edellytys. “The main thing for all AI apps is that you need good data sets to train the machine and make sure computers can predict precisely what the person wants to do”. Hyvä artikkeli!

Lue lisää tästä

 

Data Virtualization by Ari Hovi

Mitä on Data Virtualization? Onko se ratkaisu datan siiloutumisen ongelmiin? Ari Hovi kertoo tutorial-viedeolla lisää aiheesta.

Katso lisää tästä

 

Meltwater acquires Algo, an AI-based news and data tracker

Meltwater, joka toimittaa digitaalisia mediaratkaisuja on ostanut AI ja koneoppimisen ratkaisuja kehittäneen Algon. Koneoppisen ja AI:n yksi mielenkiintoinen osa-alue on natural language prosessing (NLP).

Lue lisää tästä

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datan ja tietotyön vuosi 2024: haaste organisaatiosi CIO:lle

Lue lisää

Data-ammattilaisen kymmenen askelta onnistuneeseen viestintään ja vuorovaikutukseen 

Lue lisää

Data Business School by Hovi käynnistyy

Lue lisää