05.06.2024

Ari Hovi vahvistaa ja laajentaa palveluaan Data Lakehouse -ratkaisujen toimittajana

Olemme vuosikymmenten ajan toteuttaneet asiakkaillemme tiedolla johtamisen IT-ratkaisuja. Tavoitteenamme näissä toteutusprojekteissa ovat aina olleet nopeat liiketoimintahyödyt sekä asiakkaan oman kyvykkyyden kasvattaminen – meidän arvoihimme toimittajalukon syntyminen ei sovi.

Olemme nähneet erityisesti Data Lakehouse -ratkaisujen tarjoavan uusia mahdollisuuksia näiden periaatteiden toteuttamiselle. Data Lakehouse -arkkitehtuuri mahdollistaa keskittymisen liiketoiminnan hyötyihin raskaan ja monimutkaisen tietoputken rakentamisen sijasta – joskin datan mallinnus ja muotoilu raakadatasta eri tietotuotteiden ja -palveluiden tarpeisiin on edelleen yhtä lailla tärkeää.

Vahvistamme toimitusprojekteihin liittyvää liiketoimintaamme yhdistämällä voimamme nuorekkaan ja vikkelän data-alustojen toteuttajan Data Clinic Oy:n kanssa. Data Clinic tuo Ari Hovin toimitusprojekteihin vahvan osaamisensa moderneista data- ja alustateknologioista, kuten Microsoft Fabric ja Databricks, ja siten täydentää Ari Hovin laajaa ja syvää dataprojektien johtamisen ja toteuttamisen osaamista.

Toimitusprojektien ohella kehitämme vahvasti koulutustarjontaamme. Data Business School by Hovi tähtää asiakkaidemme tietokulttuurin vahvistamiseen tarjoamalla laajasti tiedon hyödyntämiseen liittyviä koulutusohjelmia, jotka soveltuvat IT-ammattilaisten lisäksi liiketoiminnan asiantuntijoille, esihenkilöille ja johtajille.

Lue lisää Ari Hovin ja Data Clinicin yhteistyöstä: https://www.dataclinic.fi/blogi/ari-hovi-data-clinic

Lisätietoja yhteistyöstä:
Ari Hovi, toimitusjohtaja Jari Ylinen ([email protected])
Data Clinic Oy, toimitusjohtaja Aleksanteri Haka ([email protected])

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datanhallinnan strategiset vaihtoehdot

Lue lisää

Lähestymistapoja dataosaamisen kehittämiseen

Lue lisää

Datan ja tietotyön vuosi 2024: haaste organisaatiosi CIO:lle

Lue lisää