Uusi tutorial-video: Alä anna dataa toimittajan haltuun

Moi,

Tein pitkästä aikaa tutorial-videon yleisön pyynnöstä. Aiheeksi valikoitui toimittajariippuvuus

Konsultoidessani asiakkaita tilanne on usein seuraava: on hankittu  useita It-järjestelmiä tai appejä joilla on omat toimittajat. Pilvipalvelujen ja SaaS:in myötä niitä on niin helppo ottaa käyttöön, että kynnys uusien hankintaan on pieni. Eikä siinä mitään, tämä on hieno kehityssuunta. Ongelmiin törmätään silloin, kun näiden järjestelmien dataa tarvittaisiin dataa analyysejä varten.

Kerron videolla, miten datan hallinta kannattaa hoitaa ja samalla säästää kustannuksissa. Panostamalla tähän nostetaan samalla IT-henkilöiden roolia ja painoarvoa datan osaajana ja tarjoajana.

Alla linkki videoon, hyviä katseluhetkiä:

 

 

Aiheeseen liittyviä kursseja:

Data Science, Big Data Analytics and Advanced practices in Data Visualization, 06.04.2017 – 07.04.2017, Helsinki 1 850 € + alv HUOM! – 20 % tarjous vielä voimassa 10.03 asti.

Lue lisää:

http://arihovi.us2.list-manage.com/track/click?u=99fe2c768af4f2d8c7325706d&id=460a9f696a&e=afe35cfe1e

 

The Logical Data Warehouse – Design, Architecture, and Technology, 19.04.2017 Paasitorni, Paasivuorenkatu 5, Helsinki 1 100 € + alv

Lue lisää:

http://arihovi.us2.list-manage2.com/track/click?u=99fe2c768af4f2d8c7325706d&id=de5269b781&e=afe35cfe1e

Jaa:

Kommentoi:

Kirjoittaja:

Ari Hovi

FM Ari Hovi toimii päätoimisesti konsulttina erikoisalueenaan Data Warehouse / Business Intelligence, käsitemallinnukset, tietoarkkitehtuurimallinnukset ja -määritykset sekä Business Intelligence / tietovarastoratkaisujen auditointi. Ari on Suomen kokeneimpia käsite- ja tiedonmallintajia (Data Modeling).

Ari on vetänyt uransa aikana yli sata käsitemallinnusworkshoppia ja ollut osallisena yli kuudessakymmenessä tietovarastohankkeessa. Tyypillisiä konsultointihankkeita ovat tietovarastojen arkkitehtuuri- ja strategiaselvitykset ja tietovarastojen tietosisällön mallinnus sekä yritystason tietoarkkitehtuurien ja Master Data -mallien laadinta.

Ari on myös tietokirjailija, teoksia aiheista Tietovarastointi, Tietokannan suunnittelu ja SQL. Hänen artikkeleitaan on julkaistu mm. TIVI-lehdessä, Kauppalehdessä ja Tietoasiantuntijat -lehdessä.

 

Haluatko uusimmat uutiset ja kurssitiedot Arihovista?

Tilaa uutiskirje

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.