14.06.2018

Syksyn Data ja Tekoäly -koulutukset!

Hei,

Johannes tässä kirjoitushommissa Arin sijaan. Haluaisin lyhyesti kertoa, mitä yrityksellemme AriHoville kuuluu sekä hyvän kesän toivotuksena tarjota Early Bird -alennuksia syksyn data & tekoäly -aihealueiden koulutuksiin.

Olemme edelleen olleet kovan kasvun vaiheessa käsittämättömän 80 % liikevaihdon kasvun jälkeisenä tilikautena.

Haemme jatkuvasti uutta henkilöstöä konsultointiin. Jos tiedät hyvän tyypin, jota kiinnostaisi olla mukana kasvuyrityksessä, niin tarjoamme rekrytointiin johtaneesta vinkistä ilmaisen koulutuspaikan mihin tahansa koulutukseemme!

Minkä tyyppisistä hommista on kyse? Meillä pääsee konsultoimaan Suomen top30 suuryrityksiä (Data Governance, tekoäly, Big Data yms), eli korkean tason töitä tiedossa. Emme siis hae kouluttajia, vaan konsultteja ja dataosaajia.

Meillä on nyt niin mielenkiintoisia hankkeita meneillään, joissa konsultoimme suoraan ylintä johto datan hyödyntämisessä. Tähän on kehitetty sellainen konsepti, että sille on nyt äärettömän kova kysyntä. Meidän tiimillä on älytön innostus päällä ja mieletön tekemisen meininki, nyt datan hyödyntäminen on tehokkaampaa kuin koskaan!

Mutta tämä ei ollut kirjoituksen varsinainen aihe. Oikeastaan haluaisin kertoa, että olemme jälleen syksyllä  järjestämässä mielenkiintoisia koulutuksia ja valmennuksia datan ja tekoälyn tiimoilta.

Tarjoamme syksyn 2018 kursseja nyt – 25 % alennuksella koko kesäkuun ajan! Osallistuessa käytä koodia Data2018, niin voit hyödyntää alennuksen.

Tämä ei koske Data Vault 2.0 sertifiointikurssia, siitä voit kysyä erikseen ryhmäalennuksia.

Koulutusten osalta syksyllä luvassa Data ScienceäMaster Data ManagementiaData Quality Managementia sekä Data Governancea.

Löytyy R:ääBI-työkaluja sekä uutena Python, joka on nyt kova sana tekoälykehittäjien piireissä. Koneoppiminen ja Tekoälyn perusteet-kurssi kasvattaa suosiotaan edelleen, kannattaa osallistua siihen.

Suomen parhaat SQL-kurssit tulevat taas normaalisti hieman päivitettynä, niiden kysyntä on aina suurta.

Ari Hovin itsensä vetämä Tiedonmallinnus on nyt päivitetty, siinä käydään tarkemmin läpi suosittua Hovi Data Frameworkia. Saat myös Ellien käyttöön koulutuksen yhteydessä!  Se on meidän itse kehittämä sovellus (Suomen parhaisiin kuuluvat koodarit mukana) datavarantojen haltuunottoon.

Kaikki koulutuspaketit eivät ole tarjolla avoimina toteutuksina, vaan ne järjestetään vain yrityskohtaisena. Järjestämme täsmäkoulutuksia yhdestä tietystä aiheesta, mutta entistä enemmän toteutamme räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia ja strategista suunnittelua.

Autamme organisaatioita modernisoimaan osaamispääomaansa Suomen ja maailman johtavien asiantuntijoiden voimin. Tähän liittyy johdon valmennusta, konsultointia sekä hands-on ohjelmointia. Tämä erottaa meidä monista muista koulutustarjoajista. Pystymme oikeasti ottamaan kantaa mitä pitäisi oppia sen sijaan, että toimittaisimme vain koulutuksia pelkästään asiakkaan tilauksesta.

Kiittäisin vielä, että olet lukenut blogejamme. Olemme iloisia siitä, että saamme jatkuvasti hyvää palautetta yritysten CIO:lta sekä entistä enemmän myös liiketoimintajohdolta. Haluamme olla datan lähettiläitä viedä paremman datan hyödyntämisen ilosanomaa eteenpäin!

Ensi viikolla blogissa Arin erittäin ajankohtainen kirjoitus datakeskeisestä ajattelusta ja kuinka se korvaa tietojohtamisen.

Johannes kiittää ja kuittaa.

Ystävällisin terveisin,

Johannes Hovi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datanhallinnan strategiset vaihtoehdot

Lue lisää

Ari Hovi vahvistaa ja laajentaa palveluaan Data Lakehouse -ratkaisujen toimittajana

Lue lisää

Lähestymistapoja dataosaamisen kehittämiseen

Lue lisää