Työllistymistä edistävä koulutus irtisanotuille

Missä jatkossa tarvitaan osaajia?

Digitalisaation huiman kehityksen vuoksi yrityksiin ja organisaatioihin tarvitaan jatkuvasti lisää data-ammattilaisia. Osaajista on jatkuva pula.

Oheisessa kuvassa on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista teknologiajohtajista Teradatan Stephen Brobst. Hän toimi myös presidentti Obaman neuvonantajana. Suomessa käydessään hän kertoi, että käynnissä olevat megatrendit, kuten digitalisaatio ja koneoppiminen, tulevat pitämään huolen siitä, että data-osaajien kysyntä tulee olemaan tarjontaa merkittävästi suurempaa hyvin pitkälle tulevaisuuteen.

Olemme huomanneet saman trendin myös Ari Hovilla. Digitalisaatio on pitkälti koodaamista ja datan hyödyntämistä. Asiakkaillamme on jatkuva pula näitä osaavista työntekijöistä.

Olemme rakentaneet alla olevan koulutuskokonaisuuden yhdistämällä LinkedIN työpaikkailmoitusten vaatimuksia data-osaajille sekä asiakkailtamme saatua tietoa tarvittavista henkilöiden kyvykkyyksistä. Kokonaisuutta on viimeksi käytetty data-alalle tulevien nuorten kouluttamiseen (työllistyivät mm. OP:lle, CGI:lle ja Outokummulle) ja useat muutkin isot yritykset ovat pitäneet kokonaisuutta juuri sopivana aloitteleville työntekijöille.

Tutustu tähän valmiiseen koulutuskokonaisuuteen.

Koulutuksien ideana on tuoda sinulle ymmärrystä miksi datan merkitys kasvaa, millaisia dataratkaisuja yritykset tekevät, millaisia työpaikkoja alalla on ja miksi yritysten täytyy huomioida koneoppimisen tuomat muutokset.

Lisäksi saat myös konkreettisia taitoja Mallintamiseen, SQL ja Python ohjelmointiin sekä Power BI:n käyttöön.  Työpaikan voi saada jo pelkästään osaamalla näistä perusteet ja kehittämällä jatkuvasti osaamistaan.

Ilmoita tutustumisen jälkeen nykyiselle työnantajallesi mikäli olet kiinnostunut kaikista koulutuksista  tai vain osasta koulutuksista.

Datan hallinta

Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset

Tiivis ja toimittajariippumaton tietoisku tietovarastoinnin, Business Intelligence -alueen ja Big…

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Miten tekoäly muuttaa liiketoimintaa ja miten varaudut siihen

On vain kolmenlaisia yrityksiä: Datavetoisia yrityksiä, datavetoiseksi muuttuvia yrityksiä sekä…

Lue lisää
Datan hallinta

Tietojen mallintaminen – Data Modeling

Kurssi on saatavana myös yrityskohtaisena ja englanniksi. Tämä ei ole…

Lue lisää
Ketterä kehitys

SQL perusteet

Tämä koulutus on vuodesta toiseen yksi suosituimpia kurssejamme ja sitä…

Lue lisää
Ketterä kehitys

Python ohjelmoinnin perusteet Azurea ja Dataa hyödyntäen

Python on maailman käytetyin ohjelmointikieli. Sen sovelluskohteista data-analyysi, datatiede ja…

Lue lisää
Ketterä kehitys

Power BI perusteet

Kurssikuvaus: Microsoftin Power BI on useista erilaisista palveluista ja sovelluksista…

Lue lisää
Ketterä kehitys

Liiketoiminnan tarvitseman datan tuottaminen

Esittely Tietovaatimusten hallinta Valmistautuminen tulevaisuuden tietovaatimuksiin Tietojen luomiseen valmistautuminen Ymmärrämmekö…

Lue lisää

Jatkokeskustelut

Koulutuksen päätteeksi toimitusjohtajamme Hannu Järvi käy jokaisen kokonaisuuden läpi käyneen kanssa yhden tunnin keskustelun. Siinä käydään läpi osallistujien kokemuksia koulutuksesta ja mitä vinkkejä Hannu voisi antaa kunkin henkilön kiinnostuksen mukaan heidän työnhakuunsa. Esimerkkinä myyntiä tehnyt saa helpommin töitä kasvavalta IT-alalta, kun ymmärtää dataan liittyviä tekijöitä töitä hakiessaan ja haastatteluissa.