Koulutustreferenssejä

Asiakkaiden kommentteja kursseista

Ari Hovin ’Tietovarastointi osana kokonaisarkkitehtuuria’ on hyvin kattava ja käytännönläheinen kurssi tietovarastoinnin merkityksestä yrityksen kokonaisarkkitehtuurissa. Kurssi tuo hyvin esille keskeiset asiat jotka tulee huomioida tietovarastoinnin suunnittelussa, organisoinnissa ja integroinnissa yrityksen muihin järjestelmiin.

Kurssilla käytiin myös läpi hyvin mielenkiintoinen case onnistuneesta tietovarastointiratkaisusta.

Suosittelen kurssia sekä Ari Hovia tiedonhallinnan koulutus- ja konsultointiorganisaationa!

Kimmo Vuori, Tietovarastointijohtaja, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

 

Ari Hovin Tietoarkkitehtuurikurssi oli kattava ja keskusteleva, mukana oli hyviä esimerkkejä.

Suosittelen!

Raimo Mäenpää, Tietohallintojohtaja, SOK

 

Ari Hovin Tietoarkkitehtuurikurssilla asiat oli hyvin koottu yhteen ja sain paljon apua oman tietoarkkitehtuurin kehittämiseen. Suosittelen!

Sunnittelupäällikkö Jaana Sironen, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

 

Tietovarastot osana kokonaisarkkitehtuuria -koulutus antoi tarpeellista perustietoa arkkitehtuurin roolista tiedon hallinnan kehittämisessä sekä erityisesti, kun suunnitellaan siirtymistä tietovarastointiin. Koulutuksessa käytiin läpi mielenkiintoisella tavalla DW/BI-hankkeen läpiviemiseen tarvittavia hyviä menetelmiä sekä ongelmia ja niihin varautumista.

Koulutus oli hyödyllinen. Suosittelen kaikille, jotka harkitsevat tietovarastointia osana toiminnan ja tiedon hallinnan kehittämistä.

Olli Suotunen, tietohallintopäällikkö, Suomen Lähetysseura ry

 

Useammankin Ari Hovin tietohallintakurssin käyneenä arvostan Arin ja muiden kouluttajien käytännön kokemuksista ammentavaa opetustapaa.

Kurssin sisältö käydään läpi monipuolisesti ja selkeästi, tuoden esiin eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet.

Kouluttajien kiinnostus myös kurssilaisten kokemuksista ja mielipiteistä luo tilaisuuksiin mukavan avoimen ja aktiivisen ilmapiirin.

Voin suositella!

Hannu Kilpeläinen, Chief System Specialist, TeliaSonera Finland Oyj

 

Käymilläni Ari Hovin kursseilla olen saanut selkeää kokemukseen perustuvaa koulutusta tietoarkkitehtuurista, tietojen mallinnuksesta ja tietovarastojen suunnittelumenetelmistä sekä DW-projektien hallinnasta. Eri kursseilla käytyjen keskustelujen ja harjoitusten kautta asiat ovat konkretisoituneet kokonaisuudeksi, jota voin hyödyntää DW-projektien suunnittelussa ja läpiviennissä.

Jorma Sipilä, projektipäällikkö, Suomen ympäristökeskus

 

Ari Hovi Oy:n kurssit ovat mielestäni paras mahdollinen perusta Data Warehouse / Business Intelligence- aihealueen syvälliselle osaamiselle. Kurssit ovat kiinnostavia ja tehokkaita, ja kouluttajien vankka ammattitaito näkyy. Suosittelen kaikille tiedonhallinnan kehittämisen parissa työskenteleville!

Juha Sihvonen, Business Controller, Edita Oyj

 

Ari Hovin tarjoamat kurssit ovat olleet Ineolle tärkeä tukijalka henkilöstömme kouluttamisessa ja tarjonneet myös erinomaisen asiantuntijafoorumin tiedonhallinnan uusimmista löydöksistä ja trendeistä keskustelemiseen.

Jussi Karttila, toimitusjohtaja, Ineo Oy

 

Ari Hovin Oy:n kurssit ovat olleet ajatuksia herättäviä, mielenkiintoisia ja antoisia, aiheet ajankohtaisia (mm. tiedon laatu). Kurssien ilmapiiri on ollut välitön, kannustava ja innostava. Leppoisassa ja interaktiivisessa porukassa on ollut mukava vaihtaa mielipiteitä. Käytännön elämän esimerkit ovat olleet hyödyllisiä jopa oikeissa töissäkin. Kurssien vetäjät ovat olleet alansa asiantuntijoita, ja he ovat olleet kiinnostuneita myös kurssilaisten kokemuksista ja mielipiteistä.

Sovellusasiantuntija Mari Virtanen, Samlink

 

Olin jo toista kertaa Ari Hovin kurssilla, koska Ari on mielestäni hyvä ja asiansa osaava kouluttaja. Hänen kursseillaan uskaltaa tehdä tyhmiäkin kysymyksiä. SQL-kurssilla edettiin mielestäni sopivaa tahtia, ja tarkkaan mietittyjä käytännön harjoituksia oli paljon. Näillä opeilla SQL-kyselyt kyllä onnistuvat! Kurssilla oli mukava ilmapiiri ja toimivat järjestelyt. Maltan tuskin odottaa SQL Syventäviä päiviä. Suosittelen Ari Hovin kursseja lämpimästi!

Tietohallintovastaava Hilkka Torikka, Turun ammattikorkeakoulu

 

Meiltä on käynyt henkilöitä vuosien varrella Ari Hovi Oy:n tietovarasto- ja tiedonhallinnan kursseilla ja olemme olleet tyytyväisiä. Kiitosta on saanut myös kursseilla käyty keskustelu.

Ryhmäpäällikkö Pirjo Setälä, Osuuspankkikeskus

 

Kannattaa arvostaa ja hyödyntää Arin rauhallista ja asiantuntevaa opetusta. Kursseilla on ollut avoin ja innostunut henki. Jokaiselta kurssilta on jäänyt käteen konkreettista hyödynnettävää. Yritysryhmästämme on useampi henkilö osallistunut Arin kursseille, palaute on ollut hyvää.

Antti Keski-Kuha, erikoisuunnittelija/sovellusarkkitehti, Tieto-Tapiola Oy

 

Finavialta on useampi henkilö osallistunut Ari Hovin kursseille. Kaikilla kursseilla on ollut innostunut ja motivoitunut ilmapiiri. Kouluttaja ei ole vain rutiinilla vetänyt kursseja läpi vaan on ollut aidosti kiinnostunut myös kurssilaisten asiaan liittyvien ongelmien ratkaisemisesta. Opetus on ollut asiantuntevaa ja keskustelu avointa ja vilkasta. Pakkopullaa kursseilla ovat olleet vain tauot. Suosittelen lämpimästi Arin kursseja!

Mirva Myyrä, Controller, Ilmailulaitos Finavia

 

Konsernimme tietohallinnosta on useampi henkilö käynyt viime vuosina Ari Hovin vetämillä kursseilla. Oppitunneilla on ollut osallistuva, usein jopa innostunut henki ja käytännön läheiset harjoitukset ovat tehostaneet oppimista. Suosittelen kokemuspohjalta Arin kursseja kaikille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan varman päälle.

Jorma Malkki, Pääsuunnittelija Otava-Kuvalehdet Oy, Tietohallinto

 

Olemme käyttäneet Ari Hovi Oy:n palveluita useita vuosia Kelan atk-keskuksen sisäisessä ammattilaiskoulutuksessa ja saadut palautteet Arin kursseista ovat olleet jatkuvasti hyvät. Ari on selkeä kouluttaja ja ottaa oppilaat aina huomioon. Suosittelen lämpimästi kaikille Ari Hovin tiedonhallinnan kursseja.

Hannu Halme, atk-pääsuunnittelija, Kela/atk-keskus

Organisaatiot

Alla esimerkkejä organisaatiosta, joista on osallistuttu kursseillemme

Accenture
Tieto
Tietokarhu
Affecto Finland
LTC-Otso Oy
Capgemini Finland
Netum konsultointi
CGI
Rongo
Aureolis
Solita
Gofore
Fujitsu Finland
Evolvit
Innofactor
Avarea
Perigeum
Cerion Solutions
Siili Solutions
SAS Insititute
Tuko Logistics Oy
Rautakirja
Verohallitus
Kela
Valtiokonttori
Orion
Vaisala
TeliaSonera Finland
Metso Automation
SOK
Kesko
Sanoma Data
VTT
Samlink
SOK
CSC-Tieteellinen Laskenta
Ulkoministeriö
Trafi
Tulli
Varma
Quentinel
Raha-automaattiyhdistys
Fortum
Tekes
Wärtsilä
Neste Oil
Kone
Suomen Asiakastieto
Microsoft
Nokian Renkaat
Konecranes
OP-Palvelut
Nokia
Senaatti-kiiinteistöt
Helsingin kaupunki
Otava-Kuvalehdet
Lindström Oy
If Vahinkovakuutus
Fennia
Alko
Helsingin kaupunki
Vantaan kaupunki
Rovaniemen kaupunki

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.