Osaajapulaan uusia dataosaajia koulutusohjelma

Esittely

Datan, analytiikan  ja tekoälyn merkitys ja hyödyntämisen tarve kasvaa jatkuvasti. Yrityksillä ja organisaatioilla onkin oman henkilöstön kouluttamisen lisäksi huutava pula uusista data-alan osaajista. Käytännössä osaajia on liian vähän ja heidän löytäminen ja rekrytoiminen on haastavaa.

Ongelmat korostuvat varsinkin tilanteissa, joissa oma brändi ei ole kaikkein vahvin tai pitäisi saada nopeasti iso joukko uusia tekjöitä.

Olemme luoneet yhteistyössä Clevryn kanssa uuden ratkaisun tähän pahenevaan haasteeseen – tuomme alalla lisää osaajia.

Ratkaisussa Clevry etsii ja löytää yrityksen tai organisaation kulttuurin sopivia potentiaalisia henkilöitä, joista saa valita itselleen sopivat. Perehdytyksen yhteydessä  henkilöt  koulutetaan Ari Hovin data alan ymmärrystä ja taitoja lisäävällä täsmäkoulutuksella.

Tämän jälkeen henkilö jatkaa töiden tekemistä ja oppimista kohdeyrityksessä henkilöstövuokrausta hyödyntäen. Tietyn ajan jälkeen henkilöt voidaan rekrytoida suoraan omiksi työntekijöiksi.

Koulutusohjelma käynnistyy, kun riittävän moni yritys on ilmoittanut haluavansa lisää uusia osaajia.

Hinnoitteluun kuuluu yleensä vuoden henkilöstövuokraus ja nämä 15 päivän koulutukset. Hintaan vaikuttaa myös haluamiesi henkilöiden määrä ja nykyinen palkkatasonne.

Kysy myös mahdollisuudesta lähettää nykyisiä työntekijöitäsi tähän koulutusohjelmaan.

Kysy lisää:

Ari Hovi:
Petri Hakkarainen
petri.hakkarainen(at)arihovi.com
040-7690674

Clevry:
Saara Salminen
saara.salminen(at)clevry.com
040-1201533

+ Lue koko esittely

Koulutusohjelman sisältö:

Tiivis ja toimittajariippumaton tietoisku tietovarastoinnin, Business Intelligence -alueen ja Big Datan ideoista, menetelmistä ja välineistä.

Lue lisää

On vain kolmenlaisia yrityksiä: Datavetoisia yrityksiä, datavetoiseksi muuttuvia yrityksiä sekä kuolevia yrityksiä. Piilaaksossa uskotaan vakaasti tähän.

Lue lisää

Tämä ei ole pelkkä tietokannan suunnittelu -kurssi, vaan kattaa käsitteiden mallintamisen liiketoimintaihmisten kanssa, arkkitehtuurityyppisen mallinnuksen sekä laajat, yritystasoiset tietomallinnukset.

Lue lisää

  • SQL on tärkein yksittäinen taito data-ammattilaiselle.
  • SQL:tä oppimalla ymmärtää myös relaatiotietokantojen logiikkaa.
  • Saat myös vastausta, miten organisaatio pystyy skaalautuvasti tallentamaan ja hyödyntämään suuria tietomassoja?

Lue lisää

Python on maailman käytetyin ohjelmointikieli. Sen sovelluskohteista data-analyysi, datatiede ja koneoppiminen ovat kasvavimmat.

Lue lisää

 

Dan Linstedtin kehittämä Data Vault -menetelmä on suunniteltu nimenomaan laajojen keskitettyjen tietovarastojen (EDW)  suunnitteluun. Malli on kasvattanut koko ajan suosiotaan maailmalla ja Suomessa.

Lue lisää

Microsoftin Azure on suosittu ja voimakkaasti kasvava pilvipalvelu. Tämä koulutus tarjoaa yleiskatsauksen Azuresta Data Platform – palveluiden näkökulmasta käytännön harjoituksineen.

Lue lisää

Opi Power BI:n perusteet workshop tyyppisellä kaksipäiväisellä koulutuksella. Opit tarinankerrontaa Power BI:n avulla ja miten teet sen hyvin. Koulutus on rakennettu  kouluttajan Roope Rantasen vankalla kokemuksella, joka on saatu vaativissa Power BI projekteissa.

Lue lisää

Opi miksi Master Data Management on tärkeää, miten pääset alkuun ja mitä pitää huomioida.

Lue lisää

Kouluttajat:

HANNU JÄRVI

Machine Learning / Artificial Intelligence lead at Ari Hovi

Hannu on työskennellyt tekoälyn parissa ensimmäisen kerran  90-luvun puolivälissä. Hänellä on kirkas käsitys siitä, mikä on tekoälyssä tänä päivänä realismia, ja mikä mainospuhetta.

Hannu on auttanut organisaatioita AI-strategiatyössä pienistä organisaatioista suurimpiin vientiryrityksiin, mukaan lukien yliopistollisen keskussairaalan johtoryhmä ja TOP10-pörssiyrityksen AI-strategiatyöstä vastaava johtajisto.

Hän on kouluttanut hetorogeenisiä ryhmiä AI-vasta-alkajista koneoppimisen tohtoreihin tunnistamaan ja työskentelemään yhdessä AI:n liiketoiminnallisten mahdollisuuksien parissa.

Lue lisää

MIRJAMARIA PETÄJÄNIEMI

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

KTM Mirjamaria Petäjäniemi on hankkinut tukevan kokemuksen tietovarastoinnista kehittäessään raportointia suurille ja pienemmille markkinointi-, energia-, pankki-, kiinteistö- ja logistiikka-alan yrityksille.

Lue lisää

ROOPE RANTANEN

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

Roope Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

Lue lisää

JARI "JAFFA" JAANTO

Co-Founder @ IRC-Galleria, Heimo & Ninchat

Jari ”Jaffa” Jaanto, DI, yrittäjä, on elävä legenda ja kuuluu Suomen arvostetuimpiin koodareihin.  Hän on perustanut IRC-Gallerian ja vaikuttaa myös startup yritysten Ninchatin ja Heimon taustalla. Jaffa voitti 2015 Nordic Startup Awardsin Developer Hero-kategorian ainoana Suomessa. Hän on erikoistunut IoT-alueelle ja osallistunut useisiin IndustryHack -tapahtumiin mm. Konecranesissa, missä ohjattiin nostureita mobiililaitteilla.

Lue lisää

Osaajapulaan uusia dataosaajia koulutusohjelma

Kieli:
Suomi
Kesto:
15 päivää
Aloituspäivämäärät:
Ota yhteyttä

Koulutusohjelmalla / kurssilla ei ole aktiivisia aloituspäivämääriä, jos olet kiinnostunut kurssista ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Ottakaa yhteyttä:

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datan hallinta

Business-Oriented Data Modelling Masterclass

Lue lisää
Tiedolla johtaminen

Practical steps for developing Data Strategy and Governance

Lue lisää
Datan hallinta

Tietovarastointi osana tietohallintoa ja kokonaisarkkitehtuuria

Lue lisää
+