Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä

Esittely

Tekoälyä johtajille – Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä

Tekoälyn kehitys on aikakautemme suurin talouselämää mullistava teknologinen murros. Tekoäly mahdollistaa osaavissa käsissä ennennäkemättömiä kilpailukykyparannuksia. Nämä kilpailukykytekijät ovat jokaisella toimialalla omanlaisensa. Tekoälyn hyödyntäminen vaatii osaamista tekoälyn soveltamisesta toimialan kilpailukykytekijöihin. Paras osaaminen toimialan kilpailukykytekijöistä on organisaation johdolla ja johtavilla asiantuntijoilla.

Tekoälyhankkeiden teknistä ja analyyttistä osaamista voi ostaa ulkoa, mutta organisaation johdon vastuulla on tämän osaamisen johtaminen ja soveltaminen organisaation kilpailukyvyn parantamiseksi. Samalla johto pysyy perillä niistä ehkä hitaasti mutta varmasti tapahtuvista muutoksista, millä tekoäly muuttaa toimialan pelisääntöjä.

Tekoälyä johtajille kurssin kuvaus

Tekoälykeskustelua hallitsevat toisaalta algoritmigurut ja toisaalta strategiakonsultit, jotka keskittyvät isoihin makrotaloudellisiin muutoksiin. Tämä kurssi keskittyy alueeseen, joka jää näiden väliin. Johtajat tarvitsevat tietoa, miten heidän tulisi huomioida tekoälykehitys johtamisessaan tässä ja nyt.

Tämä kurssi perustuu kokemuksiin, joilla on viimeisen vuoden aikana koulutettu menestyksekkäästi noin 300 liiketoimintajohtajaa (top 10 -pörssiyritys, MBA-ohjelma ym.).

Tavoitteena on, että osallistujat saavat kurssilta kaksi asiaa avuksi johtamiseen:

  1. Vahva intuitio siitä, mistä tekoälyssä on nykymuodossaan kyse – ilman sukeltamista menetelmien matemaattisiin ja teknisiin yksityiskohtiin.
  2. Edellisen avulla ja muiden alojen esimerkkeihin peilaten käsitys siitä, missä kaikkialla ja miten tekoälyä voi soveltaa parantamaan oman organisaation kilpailukykyä.

Tekoälykurssin tarkoitus on antaa osallistujille valmius ottaa ensimmäiset askeleet tekoälykehityksessä ja sen johtamisessa.

 

Koulutustapahtuman päivittäinen alkaminen ja päättyminen: aamiainen 8:30, koulutus 9:00-16:15

Daily start and end of training event: breakfast 8:30, training 9:00-16:15

 

+ Lue koko esittely

Kasvua ja kilpailukykyä tekoälyllä

Teema:
Tiedolla johtaminen
Kieli:
Suomi
Kesto:
2 Päivää
Paikka:
Helsinki
Aloituspäivämäärät:
Ota yhteyttä

Koulutusohjelmalla / kurssilla ei ole aktiivisia aloituspäivämääriä, jos olet kiinnostunut kurssista ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Ottakaa yhteyttä:

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Datan hallinta

Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset

Lue lisää
+