Yrityskohtaiset kurssit

 

Yrityksen ja organisaatiot digitalisoituvat nyt kiihtyvällä vauhdilla. Toteutat sitten Iot,-Tekoäly,-tai sovellusprojektia, avain asemassa on organisaatioiden datat sekä niiden hyödyntäminen.

Markkinat ovat täynnä teknologiaa, softataloja sekä toimittajia, joilla on kirjavia ratkaisuja näihin haasteisiin. Datan hyödyntäminen ei ole tänä päivänä teknologiasta kiinni, vaan sen käytön osaamisesta sekä hyötyjen ymmärtämisestä. Data-ala on niin ikää täynnä uusia termejä ja käsitteitä, kuten Big Data, Koneoppiminen tai AI (lue tästä mitä niillä tarkoitetaan). Jokaisella toimittajalla on oma tarjoamansa, mutta on vaikea arvioida miten päästä eteenpäin ja mikä teknologia sopisi juuri meille. Fakta on myös se, että mikään yksittäinen teknologia ei ratkaise kaikkia näitä haasteita, vaan tarvitaan kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä.

Me tarjoamme teknologia tai toimittajariippumattoman näkökulman data-alan haasteisiin. Autamme organisaatioita muutoksessa järjestämällä organisaatiokohtaisia koulutuksia ja tietoiskuja eri tarpeisiin. Lähtökohtana on aina datan parempi ymmärtäminen ja valjastaminen liiketoiminnan käyttöön.

Me autamme räätälöimään kokovaltaiset koulutusohjelmat organisaatioille ja tuomme muutoksen arkeen. Kouluttajamme ovat Suomen kokeneimpia konsultteja, joilla on laaja kokemus käytännön tekemisestä Suomen kehittyneimpien organisaatioiden parista. Meillä on verkostostamme niin ikään maailman johtavia data-alan guruja, jotka ovat kaikki käytössäsi myös yrityskohtaisissa toteutuksissa tarpeen mukaan. Näin saat käyttöösi maailman johtavan verkoston alan parasta osaamista (tutustu kansainvälisiin konsulttiemme osaamiseen ja tarjontaan tästä.)

Räätälöidyt kurssit toteutetaan avointen koulutusten pohjalta (tutustu avoimiin koulutustilaisuuksiin tästä).

 

 

Yrityskohtaisen toteutuksen etuja:

  • Hinta osallistujaa kohti tulee edullisemmaksi, riippuen osallistujien määrästä
  • Mahdolliset matkustus- ja majoituskulut ja matkustusaika säästyvät
  • Kurssi voidaan räätälöidä tarpeittenne mukaiseksi. Kurssilla voidaan käsitellä jotakin ajankohtaista ongelmaa.
  • On myös mahdollista yhdistää kursseja tarpeittenne mukaan.

Katso referenssejä yrityskohtaisesta koulutuksesta.

Yhteydenotot: Johannes Hovi, 050 3670809

Kurssilista

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.