Datapohjainen tekoäly

Tekoäly ja koneoppiminen ovat tämän vuosisadan suurin teknologinen ja yhteiskunnallinen mullistus. Niiden vaikutus tulee näkymään kaikissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Tekoälysovellukset edellyttävät dataa. Parhaiten valmistaudutaan tulevaan isoon murrokseen huolehtimalla siitä, että datapohja on nyt kunnossa. Tämä tarkoittaa, että oman organisaation tiedot on kuvattu ja määritelty (mallinnus), tiedot ovat saatavilla (Data Platform), tiedot ovat laadukkaita (Data Quality -ohjelma) ja tietoturva on kunnossa (mm. GDPR).

Olemme työskennelleet tietojen mallintamisen ja tietovarasto/Data Platform -hankkeiden parissa yli 20v, yli sadassa eri hankkeessa lukuisilla toimialoilla. Kehittämämme Hovi Data Framework eli HDF mahdollistaa tietojen nopean mallintamisen koko organisaation tasolla, liiketoimintalähtöisesti. Liiketoiminnan data-ymmärrys ja IT-henkilöiden keskeinen kommunikointi saadaan näin vihdoinkin toimimaan.

Olemme myös tekoälyn pioneereja. Olemme kouluttaneet Suomen top-10 yritysten liiketoiminta-  ja IT-henkilöitä ymmärtämään mistä tekoälyssä on kysymys ja miten soveltaa. Nykyinen tekonogia on kypsää jo laajoille sovellusalueille. Suurin ongelma on osaamisen ja ymmärryksen puute, etenkin liiketoiminnan ja johdon osalta. Autamme siinä, miten yritys voi tehostaa tai jopa transformoida liiketoimintansa lähtien siitä, mitä dataa on nyt tai mitä pitää hankkia. Maailman suurimmat yritykset perustavat nyt liiketoimintansa dataan. Ne yritykset jotka nyt satsaavat datapohjaiseen tekoälyyn voittavat.

Jos alue kiinnostaa, ota yhteyttä Hannu Järveen, hannu.jarvi@arihovi.com

Meillä on myös huipputason tekoälykoulutusta, mm. ”Tekoäly tutuksi: Koneoppiminen (Machine Learning) ja Tekoälyn (AI) perusteet” -kurssi sekä maailmanluokan asiantuntijan Tarry Singhin kurssi ”AI development in practice with Deep Learning and TensorFlow”. Katso tarkemmin tästä.

 

 

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.