Tietokannan suunnittelu Data Modelerilla - Uusi Kurssi!

Oraclen SQL Developer Data Modeler on ilmaiseksi ladattava CASE – väline, joka yllättää monipuolisuudellaan. Sillä voi tehdä käsite- ja tietomallinnuksia sekä generoida tietokantoja Oracle- , SQL Server- ja DB2 -kannoille. Data Modeler tukee myös tietovarastojen suunnittelua sekä dimensionaalisen mallinnuksen että Data Vaultin kannalta.

Heli Helskyaho on Suomen kokeneimpia ja kansainvälisestikin arvostettu tietokanta-asiantuntija ja nyt hän on kirjoittanut kirjan Data Modelerista Oracle Pressin kustantamana. Nyt mahdollisuus oppia Data Modeleria ja tietokantasuunnittelua Helin ainutlaatuisella kurssilla.  Helin suosittu kirja kuuluu kurssiin!

Kurssilla opitaan suunnittelemaan tietokantoja Oracle SQL Developer Data Modelerilla. Käymme läpi, kuinka Data Modeler toimii ja miten sitä voi virittää itselleen sopivammaksi ja standardimpaa työskentelyä tukevaksi. Kurssin aikana käydään läpi looginen malli, relaationmalli ja fyysinen malli. Lopuksi generoidaan DDL-lauseet tietokantarakenteiden luomiseksi.
Kun mallinnus on saatu valmiiksi, käydään läpi välineen raportointi- ja vertailuominaisuudet. Vertailemme sekä malleja keskenään että tietokantaa ja mallia. Tuotamme myös ALTER-lauseet tietokannan muuttamiseksi.
Tutustumme Data Modelerin ja Subversionin integraatioon ja käymme läpi, miten olemassa oleva tietokanta voidaan dokumentoida Data Modelerin avulla.

Kurssilla tehdään käytännön harjoitustehtäviä työasemaluokassa.

Kouluttaja:

Jaa:

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.