data science helsinki

QlikView Designer: Miten analysoida tehokkaasti tietoja QlikView:n avulla? 

Kahden päivän aikana opit juuri ne tekniikat ja ominaisuudet, jotka käytännön työssä ovat tärkeimpiä.  Saat hyvän yleiskuvan Qlikview:stä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja pääset luomaan oman sovelluksen valmiin tietomallin (Qlikview-tietokannan) pohjalta. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti harjoitustehtäviä. Tyypillisesti kurssilaiset omaksuvat uudet asiat ja oppivat Qlikview:n käytön nopeasti.

Kurssin avulla opit käyttämään työssäsi Qlikview:tä tietojen analysointiin (Design -kurssi). Kurssi on tarpeen myös kehittäjille eli henkilöille, jotka tulevat kehittämään käyttöliittymää ja/tai Qlikview:n tietokantaa.

Ota oma kannettava tietokone mukaasi ja asenna QlikView siihen ennen kurssia. Jos sinulla ei ole kannettavaa tietokonetta tuoda kurssille, ilmoita meille, järjestämme sinulle koneen kurssin ajaksi. On kuitenkin parempi, että käytät omaa konettasi, silloin kurssin harjoitusympäristö jää sinulle ja voit ehtiessäsi kerrata sen avulla QlikView:n käyttöä.

Osallistujat saavat erittäin monipuolisen ja myöhemminkin hyödyllisen kirjan: QlikView 11 for Developers

Kurssilla käydään kaikki oleelliset käyttöliittymään liittyvät ominaisuudet ja tekniikat läpi, alla kurssin pääpiirteet.

  •     Johdanto Qlikview-tuotteeseen ja sen käyttöön
  •     Tietomalliin tutustuminen
  •     Valintalistatyypit: List box, Multi box, Table box, jne.
  •     Kaaviot: pylväiköt, viivadiagrammit, piirakat, pivot-taulukot, jne.
  •     Porautumiset ja siirtymiset
  •     Painikkeet, herättimet, kuvat
  •     Set Analysis –tekniikka
  •     Alternate State –tekniikka
  •     Sovelluksen sisäisten raporttien kehitys

Kouluttaja:

Kommentit kurssilta:

”Kouluttaja asiantunteva, rento ja hyvä meininki!”
”Hyvät harjoitustehtävät”
”Oman koneen käyttömahdollisuus plussaa”

Jaa:

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.