Internet of Things (Iot) -perusteet ja ohjelmointi

Internet of Things on tullut jäädäkseen, eikä nyt puhuta enää mistään hype-termistä. Suomen parhaaksi ohjelmoijaksi valittu Jari ”Jaffa” Jaanto vetää tämän hands-on koulutuksen, jossa osallistujat pääsevät itse toteuttamaan konkreettisesti laitteiden ja koneiden internettiä ja siihen liittyvää ohjelmointia. Jari on ollut useassa Industryhack -hankkeessa ja toteuttanut mm. Konecranesille nostureiden ohjausohjemistoa.

Oletko jo nähnyt IoT-kalvosettejä tarpeeksi? Nyt pääset syvemmälle kokemaan itse asian! Kurssin osallistujat ovat olleet haltioissaan siitä, että ovat päivässä saaneet niin hyvän käytännön kokemuksen koneiden ja laitteiden ohjaamiseen verkossa. Koulutuksen jälkeen osaat siis ottaa hallintaan laitteen kun laitteen.

Aiempaa ohjelmointitaustaa et tarvitse, vaan opit perusteet kurssilla. Opit alan parhaalta ja saat käytännön kokemusta edistyneittein yritysten käytännöistä.

jaffa lt

 

Oikealla Jaffa Lassila & Tikanojan Hackaton ”Hack the Recycling” -tapahtumassa.

 

Kenelle:

Kaikille jotka haluavat päästä käytännössä tekemään IoT:ta, kuten kehittäjille, kehitysjohtajille, arkktehdeille, ohjelmoijille, projektipäälliköille

Esitiedot:

Perustaidot tietokoneen käytössä.

Sisältö:

  • Mitä on IoT
  • IoT:n markkinakatsaus Suomessa ja muualla
  • Kommunikaatio ja liitännät laitteen ja ohjausohjelman välillä
  • Tietoturva (tai sen puute)
  • Tietojen lukeminen ja kirjoittaminen laitteista (esim. sensoreista)
  • Esimerkkejä, demoja
  • Harjoitustehtäviä työasemaluokassa, ohjataan oikeaa laitetta
  • Käytetään visuaalista sovelluskehtitintä

 

Kouluttaja:

Jaa:

Tyrehdytä tiedonjanosi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä, tekoälystä sekä muista ajankohtaisista aiheista tiedohallinnan maailmasta. Olemme data-alan johtava kouluttaja ja konsultti, joten saat tietoa suoraan kentältä. Saat samalla myös parhaat tarjoukset kansainvälisten huppuasiantuntijoiden valmennustilaisuuksiin.